Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر آموزش و پرورش شهرستان اسلامشهر گفت: پیش‌بینی می‌شود با توجه به مشکلات اقتصادی و دسترسی آسان اسلامشهر به پایتخت به تبع آن افزایش مهاجرت‌ها با افزایش ۶ هزار نفری جمعیت دانش‌آموزی در این شهرستان روبه‌رو باشیم. ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۵ استانها استان تهران نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اسلامشهر، حسینعلی بنار امروز در جمع اصحاب رسانه با اشاره به اینکه موفقیت مسئولان در عرصه‌های مختلف مستلزم حضور مؤثر و بی‌واسطه خبرنگاران است اظهار داشت: مسائل و چالش‌های آموزش و پرورش می‌تواند توسط اصحاب رسانه احصا و راه برون‌رفت از این مسائل از نگاه نافذ و بلند خبرنگاران میسر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی بیان کرد: هر جا فضایی برای اصحاب رسانه مهیا شود قطعاً فرصت شکل گرفتن کلونی‌های قدرت، ثروت و فساد از بین خواهد رفت و بالعکس هرگاه مسئولان سد راه حضور خبرنگاران شدند شائبه‌هایی ایجاد شد که صرفاً به نفع برخی افراد شد.

 مدیر آموزش و پرورش شهرستان اسلامشهر سپس به 600 مورد بازدید از مدارس در یک سال گذشته اشاره کرد و گفت: این بازدیدها به منظور ارزیابی عملکرد و نظارت بر مسائل مالی و اداری بوده و علی‌رغم حجم وسیع بازدیدها در حوزه آموزش و پرورش شاید در راستایی که باید برای خدمت به مردم گام برداشت ضعف‌هایی وجود داشته باشد که از خبرنگاران می‌خواهیم مشکلات پیرامون را به ما اطلاع دهند تا در جهت رفع آن‌ها و ارتقا سطح فرهنگی و آموزشی مدارس بکوشیم.

بنار ضمن تأکید بر اینکه همواره تلاش کردیم تا آرامش را به مدیران یک دل و یک صدایمان تزریق کنیم تصریح کرد: کسب رتبه‌های مختلف استانی و کشوری، کسب بیش از 100 رتبه فرهنگی و هنری، بیش از 50 عنوان استانی در حوزه سلامت و آموزش، حضور دانش‌آموزان در مسابقات علمی، ورزشی و پرورشی کشوری نشان از مدیریت خوب مدیران مدارس و حضور نخبگان وافر دانش‌آموز در این شهرستان است.

دانش‌آموزان ایرانی 14 مدال المپیاد جهانی نجوم و کامپیوتر را از آن خود کردنددوره نخبه‌پروری علوم انسانی دانش‌آموزان هرمزگان برگزار شددانش‌آموزان فقیر قربانی "نظام طبقاتی آموزش کشور"/ افشای حقیقتی تلخ بر اساس آمار کنکور

وی ادامه داد: به منظور تکریم ارباب رجوع و آرامش‌خاطر اولیا برای حضور در مدارس در فصل تابستان هر هفته 30 مدرسه از حیث ثبت‌نام و دریافت کمک‌های مردمی و هزینه کتاب و بیمه مورد ارزیابی قرار گرفته و بازخورد عملکرد مدیران را به آن‌ها ارائه کردیم.

مدیر آموزش و پرورش اسلامشهر سپس با اشاره به پروژه مهر و فعالیت سه ماهه مدیران گفت: مدیران برخلاف تفکر عمومی که مدارس در تابستان تعطیل است سه ماه طاقت‌فرسا را سپری می‌کنند تا فضا برای حضور مجدد دانش‌آموزان با اهداف رضایتمندی و تکریم ارباب رجوع، تسهیل در امور ثبت‌نام، استانداردسازی پایگاه سلامت» و ارائه برنامه‌های راهبردی مدارس با شعار «مشارکت برای تابستان فراهم شود.

بنار با بیان اینکه 23 فعالیت برای مدیران در تابستان مشخص شده تصریح کرد: شاداب‌سازی فضای داخلی و بیرونی مدارس با کلیدواژه محبت و نوع‌دوستی نیز از فعالیت‌های مدیران مدارس اسلامشهر در تابستان است.

وی همچنین افزود: به منظور شناسنامه‌دار کردن املاک آموزش و پرورش و در زمینه مستندسازی املاک توانستیم به رتبه نخست در کشور دست پیدا کنیم.

مدیر آموزش و پرورش اسلامشهر سپس با اشاره به افزایش جمعیت 6 ‌هزار نفری دانش‌آموزان در سال تحصیلی جدید خاطرنشان کرد: به دلیل مسائل و مشکلات اقتصادی و جذابیت‌های شهرستان اسلامشهر برای سکونت و نیز دسترسی آسان برای رسیدن به پایتخت، مهاجرت از تهران به این شهرستان افزایش و به تبع با افزایش 6 هزار نفری جمعیت دانش‌آموزی، 12 مدرسه در قالب 102 کلاس به مدارس سال گذشته اضافه شد تا دانش‌آموزان در امر تحصیل در سال تحصیلی جدید مشکلی نداشته باشند.

انتهای پیام/ح

R7840/P/S6,60/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۴۹۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: طبق سند اوقات فراغت، باید برای ۱۲ ماه سال دانش‌آموزان برنامه داشته باشیم؛ به همه مدیران ابلاغ شده که تابستان امسال از تمام ظرفیت‌های ممکن برای اوقات فراغت دانش‌آموزان استفاده شود.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وزارت آموزش و پرورش، حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی در برنامه تلویزیونی ثریا با بیان اینکه در سال ۱۳۸۵ قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت‌بدنی در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید، اظهار کرد: بعد از ۱۸ سال که از این قانون می‌گذرد هنوز هم می‌گوئیم معاونت پرورشی آن‌چنان که باید باشد نیست.

وی با بیان اینکه در ۱۸ سالی که بعد از قانون احیا می‌گذرد، تقریباً یک بار جذب مربی پرورشی داشتیم افزود: سایر جذب‌هایی که در حوزه مربی پرورشی و مشاور صورت گرفته، در حد سالی ۷۰۰ تا ۸۰۰ نفر بوده، امروز حدود ۴۵ هزار نیروی پرورشی و مشاور داریم و حدود ۷۰ هزار کمبود نیرو داریم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه بیشتر فضاهای پرورشی متروکه شده بودند گفت: حدود ۳۴۶ اردوگاه دانش‌آموزی داریم، در بحث محتوا نیز حوزه پرورشی نه به صورت صد درصد اما در بسیاری مواقع به حوزه‌ای کناردستی و کیفیت‌بخشی تبدیل شده است، مربیان پرورشی در مدارس از ابزار لازم برای تربیت دانش‌آموزان بهره‌مند نیستند، بنابراین در عنصر محتوا، نیروی انسانی و فضا که سه ضلع اصلی کار تربیتی هستند مشکل و کمبود داریم و تا رسیدن به حد مطلوب فاصله داریم.

پورثانی با بیان اینکه ۱۱۲ هزار مدرسه و ۶۰۰ هزار کلاس درس و حدود یک میلیون فرهنگی داریم، افزود: رهبر معظم انقلاب فرموده بودند دستگاه آموزش و پرورش با سایر دستگاه‌ها قابل مقایسه نیست، سایر دستگاه‌ها نیرو را استفاده می‌کنند، اما وزارت آموزش و پرورش نیروی انسانی را تربیت می‌کند.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب فرموده بودند مصالح کشور و نکات دیگر را معاونت پرورشی با رویکرد عقلانی برای دانش‌آموزان جا بیاندازد، ادامه داد: ما نه تنها گروه‌های مردمی بلکه از نهادهای انقلابی و گروه‌هایی که دغدغه تربیت دارند، استقبال می‌کنیم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برنامه هفتم توسعه عنوان کرد: طبق دستورالعمل اوقات فراغت، برای اولین بار در سال گذشته فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار گرفت.

پورثانی با بیان اینکه در حال حاضر ۵۰ هزار گروه دانش‌آموزی جهاد تبیین در کشور وجود دارد، گفت: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش می‌گوید که کل جریان آموزش و پرورش برای رسیدن به مراتبی از حیات طیبه است، کسانی که سند را نوشته بودند پیشنهاد داده بودند که وزارت آموزش و پرورش به وزارت تربیت رسمی جمهوری اسلامی تغییر نام یابد. در تمام صفحات مبانی سند تحول یک کلمه به نام آموزش و پرورش پیدا نمی‌کنید و تنها یک کلمه به نام تربیت وجود دارد.

وی با بیان اینکه در هر استان و هر منطقه‌ای که گروه جهادی و مردمی وجود داشته باشد پیگیری لازم برای فعالیتش انجام می‌شود، تصریح کرد: در ۷۲۰ منطقه کشور، هر منطقه یک معاون پرورشی داریم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه سال گذشته ۵۰۰ هزار دانش‌آموز در اعتکاف دانش‌آموزی شرکت کردند، اظهار کرد: سطح شبهات دانش‌آموزان زیاد اما عمق کمی دارد، باید اقتضائات دانش‌آموزان درک و برای آن برنامه‌ریزی شود.

کد خبر 751092

دیگر خبرها

  • تلاش برای تحویل ۱۲ هزار کلاس درس تا پایان امسال
  • باید از دالان کنکور به اشتغال دست پیدا کنیم
  • خبر مهم آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان و معلمان
  • ایستگاه قانون، گامی در راستای افزایش دانش حقوقی دانش‌آموزان
  • ۲۰ چمن ورزشی ویژه دانش آموزان در زنجان افتتاح شد
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • ۴ سالن ورزش دانش‌آموزی در زنجان آماده افتتاح است
  • چهار سالن ورزشی دانش‌آموزی در زنجان آماده افتتاح است