Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-09@09:26:16 GMT

تهران| در بودجه سال ۹۷ پاداش بازنشستگان فرهنگی دیده شد

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۴۱۸۱۸۲

تهران| در بودجه سال ۹۷ پاداش بازنشستگان فرهنگی دیده شد

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی گفت: در بودجه سال ۹۷ پاداش بازنشستگان فرهنگی دیده شده و اجرایی شدن آن به وزیر آموزش و پرورش و تیم مالی وی مربوط می‌شود که امیدواریم در روند پرداخت این مطالبات تسریع شود. ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۸:۵۲ استانها استان تهران نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اسلامشهر، فاطمه سعیدی امروز در مراسم تجلیل از معلمان نمونه و برتر شهرستان اسلامشهر که با حضور فرماندار، امام جمعه، روسای ادارات این شهرستان، مدیران و معلمان مدارس آموزش و پرورش اسلامشهر برگزار شد اظهار داشت: در مجلس شورای اسلامی آن قدر در رابطه با معلمان گفته شده و به وعده‌های خود عمل نکرده‌ایم که خجالت می‌کشم در این باره صحبت کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: در بودجه سال 97 پاداش بازنشستگان فرهنگی دیده شده و اجرایی شدن آن به وزیر آموزش و پرورش و تیم مالی وی مربوط می‌شود که امیدواریم در روند پرداخت این مطالبات تسریع شود.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ما هم از جنس خودتان هستیم و اگر در مجلس نباشیم باز به مدرسه باز گردیم افزود: ما معلمان و قشر فرهنگی جامعه دغدغه دولت نیستیم و حتی معلمان در اولویت دوم وسوم دولت هم قرار ندارند، به رئیس‌جمهور هم این انتقاد را داشته‌ایم، تأخیر در انتخاب وزیر آموزش و پرورش نیز دلیلی بر همین امر بود.

سعیدی با اشاره به نقش والای معلم در تعلیم و تربیت آینده‌سازان این سرزمین تأکید کرد: دولتمردان نمی‌دانند که نقش معلم در جامعه‌ای که به دنبال توسعه پایدار و حفظ محیط زیست است، چه ارزش و اهمیتی دارد.

وی ادامه داد: اگر قرار باشد اتفاق خوبی در جامعه اسلامی بیفتد، باید در کلاس درس معلم باشد، معلمی که دغدغه مالی و ذهنی کلاس نداشته باشد با تمام وجود به تربیت فرزندان می‌پردازد.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی با اشاره به وضعیت آموزش و پرورش در کشور فنلاند به عنوان موفق‌ترین نظام آموزش و پرورش در جهان تصریح کرد: در کشور فنلاند در 6 سال نخست تحصیل هیچ آزمون و امتحان عملی از دانش‌آموزان گرفته نمی‌شود و دانش‌آموزان با کسب مهارت‌های زندگی بیشترین وقت خود را در خارج از کلاس و در طبیعت سپری می‌کنند.

سعیدی اظهار داشت: متأسفانه در کشور ما اصل را فراموش کرده و به فرعیات می‌پردازیم، مهارت‌های زندگی در مدارس ما آموزش داده نمی‌شود و دانش‌آموزان پس از اخذ مدرک دیپلم توان انجام کارهای اجتماعی را ندارند.

وی با بیان اینکه متأسفانه در آموزش و پرورش تنها به بررسی کمیت بسنده کرده و با کیفیت کاری نداریم خاطرنشان کرد: مشاور و متخصص در مدارس نداریم، این جزء کم کاری‌ها و کمبودها در آموزش و پرورش است، اگر در کمیسیون آموزش و تحقیقات نتوانیم کاری برای معلمان بکنیم همچنان فریادمان را می‌زنیم و امیدواریم روزی برسد که دغدغه‌های همه نمایندگان و مسئولان، آموزش و پرورش، فرزندانمان و آینده‌سازان این سرزمین باشد.

انتهای پیام/ش

R7840/P1377/S6,60/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۱۸۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پویایی و نشاط جامعه در گرو تعلیم و تربیت صحیح است

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا عبدی شامگاه سه‌شنبه در نخستین جشنواره گرامیداشت معلم ماندگار در اراک، اظهار کرد: معلمان همواره در تمام عرصه‌ها به علم آموزی و پرورش نسل آتی جامعه می‌پردازند و این مهم جوهره معلمی است که همواره در جامعه جاری و ساری است.

وی از معلمان، اساتید و جامعه فرهنگی استان به‌عنوان الگوهای اخلاقی، ادبی، فرهنگی و اجتماعی یاد کرد و گفت: انتظار است آثار وجودی رفتار و تعالیم معلمان به‌گونه‌ای باشد که انسان‌هایی پاک، درستکار، امانت‌دار، معتقد و با صداقت را برای آینده پرورش دهند.

معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نهضت سواد آموزی کشور تاکید کرد: پویایی، خلاقیت و نشاط جامعه در گرو تعلیم و تربیت صحیح معلمان است که باید مورد توجه ویژه فرهنگیان قرار گیرد.

عبدی تاکید کرد: نیروی انسانی تربیت شده به دست معلمان، علاوه بر تداوم و استمرار انقلاب اسلامی، حفظ دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی را توسط این دانش‌آموزان رقم می‌زند.

وی گفت: امید است تلاش گران عرصه تعلیم و تربیت کشور بتوانند در تربیت نیروی انسانی در تراز انقلاب اسلامی موفق عمل کنند.

معاون وزیر و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی با اشاره به نقش مهم معلمی گفت: در مساله سوادآموزی باید تکلیف محوری عمل کرد و این یعنی همه آحاد جامعه باید برای سوادآموزی تلاش کنند چراکه سوادآموزی دیگر تنها آموزش خواندن و نوشتن نیست.

معاون وزیر آموزش و پرورش، شغل معلمی را یک مسیر انسان سازی عنوان کرد و گفت: امید است دانش معلمان همواره به روز باشد و این قشر زحمتکش هوشمندانه تصمیم گیری کنند و با بصیرت عمل کنند.


جمله کلیدی "ما همه زیر بار منت معلمان هستیم" در جامعه تجلی یابد

مدیر کل آموزش و پرورش استان مرکزی نیز در نخستین جشنواره گرامیداشت معلم ماندگار استان مرکزی، بیان کرد: درخت انقلاب اسلامی به برکت خون شهدا روز به روز تنومندتر می‌شود و امید است بتوانیم قدردان این خون‌های پاک باشیم.

حسین مولوی افزود: چنانچه این جمله کلیدی "ما همه زیر بار منت معلمان هستیم" در جامعه توسعه و تجلی یابد، هیچ مدیری پشت میز نمی‌نشیند و همواره آماده خدمت است.

وی افزود: طرح تجلیل از معلمان ماندگار اقدام ویژه ای است که از بهمن ماه پارسال در استان کلید خورد و ۴ هزار و ۵۰۰ نفر از طریق لینک، معلمان ماندگار خود را معرفی کردند.

مدیر کل آموزش و پرورش استان مرکزی با اشاره به تشکیل دبیرخانه دائمی در این استان گفت: معلمان ماندگار هر ساله با معرفی به این دبیرخانه معرفی و تجلیل خواهند شد.

مولوی برگزاری نخستین جشنواره عکس صمصامی و استقبال خوب استان‌ها اشاره کرد و گفت: ۹۴۶ نفر در دو بخش فرهنگی و دانش آموزی از ۲۴ استان کشور در این جشنواره با موضوع معنویت و شادی شرکت کردند.
در این مراسم از معلمان ماندگار، معلمان نمونه در عرصه‌های مختلف قرآنی، ورزشی و علمی تقدیر و تشکر شد، همچنین از برگزیدگان نخستین جشنواره ملی عکس صمصامی نیز با اهدا لوح و هدایایی تقدیر شد

کد خبر 6099902

دیگر خبرها

  • نظام آموزش و پرورش، مسئله اول کشور/در دولت مردمی رفتار جزیره‌ای نداریم
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی:‌ معلمان در جامعه‌ توسعه یافته در صف اول تکریم قرار دارند
  • ۳۶ هزار میلیارد تومان بودجه برای نهادهای تبلیغاتی و فرهنگی و اسلامی /۲۰۰ میلیارد تومان هزینه شروع مجلس جدید/خرج سفرهای استانی رئیسی چقدر شد؟
  • هشدار جدی مرکز پژوهش‌های مجلس به دولت/ چالش حقوق معلمان در کمین آموزش و پرورش
  • پویایی و نشاط جامعه در گرو تعلیم و تربیت صحیح است
  • بازنشستگان و معلمان نمونه کلاچایی تجلیل شدند
  • توجه به کمیت‌ها نباید جلوی توسعه کیفی آموزش را بگیرد
  • گرامیداشت هفته معلم در اسکو
  • ۲۵۰ کلاس درس در اسلامشهر در دست ساخت است
  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است